Tento Giesser univerzální nůž je ideální pro širokou škálu kuchyňských úkolů. S dlouhým zvlněným ostřím poskytuje dokonalý řez pro různé typy potravin.
Univerzální GIESSER je opravdovou definicí skvělého poměru cena/výkon. Praktický kuchyňský nůž s zvlněným ostřím o délce 11 cm se hodí pro úpravu široké škály surovin. Vyniká právě svou všestranností…
Vykosťovací nůž Giesser 3165 s délkou čepele 16 cm je profesionální nástroj navržený pro řezníky, kuchaře a všechny, kteří potřebují přesný a odolný nůž pro oddělování masa od kostí.
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily…
Blokový nůž nalezne využití především v bourárnách. Ostří je dostatečně vysoké a silné, tudíž vydží extrémní podmínky při bourání masa.
Vlnitý kovaný nůž speciálně určený pro krájení pečiva. Délka čepele: 21 cm Celková délka: 34,10 cm Hmotnost: 0,17 kg Nože Dick nedoporučujeme mýt v myččce na nádobí. V ideálním případě byste měli nůž…
Otevírejte škeble a ústřice snadno a účinně. Nerezový nástroj se hodí na malé druhy škeblí. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty…
Profesionální dekorační nůž Giesser G 9481 je ideální nástroj pro precizní úpravu a zdobení potravin. Díky speciálně tvarované čepeli umožňuje snadné vyřezávání detailních vzorů, tvarování ovoce,…
-10% 214 Kč
193 Kč
159 Kč bez DPH
Nůž na dekorování německé značky Giesser. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím…
Praktický kapesní zavírací nůž Giesser G 7984 C kombinuje funkčnost a odolnost v elegantním nerezovém provedení. Díky kompaktním rozměrům a skládací konstrukci je ideální volbou pro profesionální i…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Uzenářský nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella. Konečné…
Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen. Uzenářský nůž z kvalitní chrom-molybdenové oceli. Čepel je vakuově vytvrzená na 56-57…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Krájecí nůž z kvalitní chrom-molybdenové oceli. Čepel je vakuově vytvrzená na 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwellova. Ručně ostřený…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž Giesser pro potřeby profesionálů i domácností má vylepšenou čepel z extrémně odolné chrom-molybdenové oceli. Materiál…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž Giesser pro potřeby profesionálů i domácností má vylepšenou čepel z extrémně odolné chrom-molybdenové oceli. Materiál…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella.…
Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v potravinářském průmyslu a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou…
Převzato ze série PrimeLine: Protiskluzové, absolutně stabilní, pevně sedí v ruce a zabraňuje nebezpečnému uklouznutí. Dokonalá ergonomie: ergonomické mistrovské dílo pro bezpečnou a neunavující…
Nůž do jatečních provozů. Chrom-molybdenová čepel Tvrdost 56 - 57 HRC Odolnost proti korozi Ergonomická rukojeť GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a…
Jateční nůž s čepelí z nerezové oceli. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické standardy.…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…