Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Hrocené špejle mají ostré výstupky, které vám usnadní manipulaci s různými druhy potravin a jejich jednoduché propíchnutí. Jsou ideální při napichování masa nebo zeleniny. Nehrocené špejle, tedy ty bez ostré špičky, jsou skvělou volbou pro prezentaci pokrmů nebo kreativní kulinářství, jako je příprava jemných dezertů.
To, zda bude lepší použít špejli s ostrým hrotem, nebo bez něj, záleží na jejím využití v kuchyni. V naší nabídce naleznete buď bukové špejle, nebo lipové špejle. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Bukové dřevo je známé svou tvrdostí a pevností. Špejle z něj jsou tudíž skvělé pro práci s větší zátěží např. při grilování, kdy jsou vystaveny vyšším teplotám. S bukovými špejlemi zvládnete napichování těžších a tužších potravin, jako je například maso.
Lipové dřevo je o něco měkčí než to bukové, špejle z tohoto materiálu proto najdou uplatnění především při práci s různými druhy dezertů a jemnějších pokrmů. Využijete je hlavně k prezentaci potravin a jejich podávání.
Hledáte další pomůcky, které vám usnadní servírování pokrmů? Podívejte se do sekce servírování a stolování, kde najdete spoustu praktických nástrojů.