Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Marináda je tekutá směs koření, bylinek, oleje a dalších ingrediencí, která se používá k dochucení všech druhů masa, zeleniny nebo sýrů. Potraviny díky ní získají specifickou chuť, typické aroma i barvu.
V naší nabídce najdete klasické i pikantní marinády na maso, zeleninu a sýry. Řada marinád je v praktickém a uzavíratelném balení, takže je můžete použít příště znovu. Vyzkoušejte například vynikající marinádu na krkovici nebo marinádu na kuřecí maso s česnekem v hlavní roli. Poohlížíte se po marinádě na žebra? Udělejte je nasladko a vyzkoušejte marinádu Ribs Smokey. U sladších marinád, které obsahují cukr nebo med, je lepší potřít maso až v závěru grilování, aby se cukr nespálil. Maso získá glazuru, která připomíná kůrčičku. Na křídla se pak skvěle hodí BBQ marináda. Vyberte si u nás z široké nabídky marinád na grilování bez glutamátu.
U nakládání je důležité, aby maso zůstalo ponořeno do speciální směsi minimálně 30 minut, hovězí i 24 hodin. Maso díky kyselinkám obsaženým v marinádě zkřehne. Použijte skleněnou či nerezovou nádobu a naloženou směs zakryjte potravinovou fólií, aby k potravinám nemohl vzduch, a dejte odpočinout do lednice.