Marinády na maso, ryby a zeleninu

marinády kategorie2-Photoroom.jpg

Marináda je tekutá směs koření, bylinek, oleje a dalších ingrediencí, která se používá k dochucení všech druhů masa, zeleniny nebo sýrů. Potraviny díky ní získají specifickou chuť, typické aroma i barvu. 

Marinády na gril

V naší nabídce najdete klasické i pikantní marinády na maso, zeleninu a sýry. Řada marinád je v praktickém a uzavíratelném balení, takže je můžete použít příště znovu. Vyzkoušejte například vynikající marinádu na krkovici nebo marinádu na kuřecí maso s česnekem v hlavní roli. Poohlížíte se po marinádě na žebra? Udělejte je nasladko a vyzkoušejte marinádu Ribs Smokey. U sladších marinád, které obsahují cukr nebo med, je lepší potřít maso až v závěru grilování, aby se cukr nespálil. Maso získá glazuru, která připomíná kůrčičku. Na křídla se pak skvěle hodí BBQ marináda. Vyberte si u nás z široké nabídky marinád na grilování bez glutamátu.

Při marinování si dejte na čas

U nakládání je důležité, aby maso zůstalo ponořeno do speciální směsi minimálně 30 minut, hovězí i 24 hodin. Maso díky kyselinkám obsaženým v marinádě zkřehne. Použijte skleněnou či nerezovou nádobu a naloženou směs zakryjte potravinovou fólií, aby k potravinám nemohl vzduch, a dejte odpočinout do lednice. 

Zjistit stav objednávky