Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
100% ječné kroupy jsou skvělou volbou pro použití v zabijačkových produktech, zejména v zabijačkové polévce nebo kroupových jelitech.
S vysokým obsahem sacharidů (včetně vlákniny), bílkovin, vitamínů B a E, železa a dalších živin jsou kroupy nezbytnou ingrediencí pro zabijačkové pokrmy.
Kroupy jsou oblíbenou součástí pochoutek spojených se zabijačkovou sezónou a zimními měsíci. Používají se jako samostatná příloha k masu, přísada do polévek a kaší nebo jako nedílná součást oblíbených šouletů a dalších pokrmů, včetně kroup s krví.
Při přípravě kroup je důležité nejprve je propláchnout ve vlažné vodě a následně je uvařit ve vodě v poměru 4:1 po dobu půl hodiny, dokud nezměknou. Pokud budou kroupy použity jako přísada do jídla, doporučuje se je uvařit zvlášť, aby nedošlo k zakalení pokrmu.