Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Štěpka nebo piliny jsou ideálním palivem do udíren. Dřevěná štěpka na uzení má sypkou konzistenci a vzniká cíleným drcením dřevěných částí. Dobře se skladuje a má v sobě menší obsah vody. Piliny na uzení jsou oproti štěpce ještě drobnější. Pokud chcete udit drůbež, vepřové, ryby nebo třeba sýry, štěpka či piliny jsou výborným pomocníkem.
Dřevěná štěpka je vhodná především na uzení potravin, které nepotřebují pro přípravu víc než 30 minut. Je vhodná na přípravu ryb, klobás, sýrů a různých druhů masa. Udicí piliny se hodí především pro elektrické udírny. U nás najdete štěpku a piliny vysoké kvality bez jakýchkoli nečistot. Masu dodají krásnou barvu i chuť a aroma z kouře prostoupí celým masem.
Štěpka na uzení i piliny se vyrábějí z různých druhů dřeva. V naší nabídce naleznete například štěpku a piliny z buku, olše nebo třešně. Kvalita dřeva je u uzení zcela zásadní, protože určuje vlastnosti paliva, jako je vlhkost či hořlavost, a samozřejmě výslednou chuť a vůni vyuzených potravin.