Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Chcete si skutečně pochutnat na uzených dobrotách? Správný výběr udících briket je klíčový pro dokonalý výsledek uzení. Udicí brikety zajistí stabilní teplotu a rovnoměrné uvolňování dýmového aroma, což ovlivní chuť a vůni vašich pokrmů. V naší nabídce najdete jen ty nejlepší, které mají základ v poctivých pilinách z tvrdého dřeva.
Potraviny, které udíte, mohou získat specifický otisk chuti díky aromatickým přísadám obsaženým v briketách. Preferujete při uzení nějakou výjimečnou chuť? S briketami té nejvyšší kvality si můžete být jisti, že vaše uzené lahůdky budou naprosto vynikající a uspokojí chuťové pohárky i těch nejnáročnějších gurmánů.
Projděte si jednotlivé druhy briket na uzení a sami si vyberte, kterému šmaku dáte přednost. Udicí brikety s výraznějším aroma jsou vhodné na uzení ryb, kachen, hovězího nebo vepřového masa. Dřevo z jabloně vykouzlí sladší a jemnější kouřové aroma, které si notuje například se sýry nebo zeleninou. Třešňové dřevo je vhodné k uzení sladkovodních ryb, drůbežího masa nebo zvěřiny. Javorové brikety dodají výraznou a silnou chuť mořským plodům, šunce nebo slanině.
Udicí brikety dodáváme v krabicích po 48 kusech na 16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře. Podívejte se ještě na naši nabídku štěpky a pilin na uzení.