Brikety na uzení

Chcete si skutečně pochutnat na uzených dobrotách? Správný výběr udících briket je klíčový pro dokonalý výsledek uzení. Udicí brikety zajistí stabilní teplotu a rovnoměrné uvolňování dýmového aroma, což ovlivní chuť a vůni vašich pokrmů. V naší nabídce najdete jen ty nejlepší, které mají základ v poctivých pilinách z tvrdého dřeva

Výběrem udicích briket ovlivníte výslednou chuť potravin

Potraviny, které udíte, mohou získat specifický otisk chuti díky aromatickým přísadám obsaženým v briketách. Preferujete při uzení nějakou výjimečnou chuť? S briketami té nejvyšší kvality si můžete být jisti, že vaše uzené lahůdky budou naprosto vynikající a uspokojí chuťové pohárky i těch nejnáročnějších gurmánů. 

Projděte si jednotlivé druhy briket na uzení a sami si vyberte, kterému šmaku dáte přednost. Udicí brikety s výraznějším aroma jsou vhodné na uzení ryb, kachen, hovězího nebo vepřového masa. Dřevo z jabloně vykouzlí sladší a jemnější kouřové aroma, které si notuje například se sýry nebo zeleninou. Třešňové dřevo je vhodné k uzení sladkovodních ryb, drůbežího masa nebo zvěřiny. Javorové brikety dodají výraznou a silnou chuť mořským plodům, šunce nebo slanině

Udicí brikety dodáváme v krabicích po 48 kusech na 16 hodin kouře nebo po 120 kusech na 40 hodin kouře. Podívejte se ještě na naši nabídku štěpky a pilin na uzení.

Zjistit stav objednávky