Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Vakuování potravin je velmi efektivním způsobem, jak udržet potraviny co nejdéle čerstvé. Vakuovací sáčky jsou nepostradatelnou vychytávkou do domácnosti i gastroprovozů. Oceníte je při uchovávání zeleniny, která zůstane krásně křupavá, i masa, které bude stále stejně šťavnaté. A co je největším benefitem vakuování? Vakuované potraviny si zachovají všechny vitamíny a samozřejmě původní chuť.
Vakuovací sáček ochrání potraviny před plísněmi, bakteriemi nebo škůdci. Jídlo zůstane v bezpečí i před nežádoucí vlhkostí. Právě ta často zapříčiní, že původně křupavé potraviny získají gumovou konzistenci a mdlou chuť. Vakuované potraviny se mnohem lépe skladují. Není třeba, abyste používali velké množství plastových krabiček nebo vkládali potraviny do nepříliš funkčních plastových sáčků.
Vakuovací sáčky nabízíme v různých velikostech, abyste mezi nimi našli přesně ty, které vám budou nejvíc vyhovovat a které aktuálně potřebujete. Pokud například hledáte ideální sáčky do vakuovačky, pak je najdete v sekci hladké sáčky pro komorové baličky. Díky zracím sáčkům pro staření masa docílíte zase perfektně zralého masa vynikající chuti.
Sous-vide je metoda vaření potravin ve vakuu při konstantně nízké teplotě. Ať už se rozhodnete pro přípravu masa, ryb, nebo třeba zeleniny, budou se vám hodit kvalitní pečicí sáčky. Různé sáčky pro vaření ve vodní či parní lázni najdete v sekci varné sáčky pro sous-vide. V naší nabídce dále najdete například smrštitelné sáčky nebo strukturované sáčky pro sací a lamelové baličky.