Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Zavařování má v českých zemích dlouhou tradici. Lidé vždy potřebovali co nejvíce prodloužit trvanlivost potravin, k čemuž pomáhala tepelná sterilace. Tato technika zažila svůj boom v 19. století a dodnes je sterilování velmi oblíbené. Používá se v domácnostech i průmyslových provozech.
Zavařovací sklenice se hodí na konzervaci snad všech druhů potravin. Od nakládaného masa, masných výrobků, hub, sýrů až po ovoce, zeleninu nebo marmelády. Skvěle v nich prodloužíte trvanlivost také různým nápojům a hotovému jídlu. V domácnostech i průmyslové výrobě se časem kromě klasických sklenic s plechovým víčkem rozšířilo používání zavařovacích sklenic se šroubovacím závitem. Ty je snazší odvzdušnit a hermeticky uzavřít. V naší nabídce najdete zavařovací sklenice různých velikostí – malé zavařovací sklenice, ale i velké zavařovací sklenice o objemu 5 l.
Existují sklenice různých tvarů i velikostí. K zavařování můžete použít mini zavařovací sklenice, které se hodí například na marmelády a, nebo větší sklenice, do kterých se vejdou například okurky, cukety, ovoce nebo třeba houby.
Šroubovací víčka pouze nahřejte, položte na hrdlo a zašroubujte. Sklenici nezapomeňte otočit dnem vzhůru. U obyčejných víček budete potřebovat zavařovací hlavu. Tu použijete místo šroubování a zatlačíte rukou až na doraz. I v tomto případě sklenici otočte dnem vzhůru.