Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Šoker je nenahraditelným pomocníkem do restaurací, hotelů, pekařství, maloprodejen a jiných provozoven potravinářského průmyslu. Díky šokeru ušetříte čas a náklady na výrobu. Můžete si například připravit výrobky dopředu, šokově je zmrazit a dát do prodeje postupně. V případě, že máte na pultu hotové výrobky, ale víte, že se do večera neprodají, opět je můžete šokově zmrazit, uschovat a dát do prodeje jiný den.
Při náhlém zmrazení dosáhne potravina ve velmi krátkém čase teploty −18 °C, čímž se zabrání shluknutí molekul vody, zmrazení tak neovlivní vzhled, vůni ani chuť potraviny. Ve speciálních šokerech můžete zamrazit cokoliv včetně ovoce. Šoker na potraviny prodlouží jejich trvanlivost a po rozmrazení budou k nerozeznání od těch čerstvých.
Abyste dosáhli maximální efektivity a prodloužili trvanlivost potravin ještě víc, využívejte v provozu vakuovačku. Šokery mohou sloužit i jako kynárny, což z nich dělá skutečně multifunkční zařízení, bez kterého se v gastroprovozu neobejdete.