Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Nářezové stroje jsou naprosto nepostradatelnými pomocníky v řeznických a uzenářských provozech, gastroprovozech a také domácnostech, kde najdou své uplatnění při krájení pečiva, masa, masných výrobků, sýrů i zeleniny. Nářezový stroj dokáže potravinu velmi rychle naporcovat na tenké plátky.
Hlavní rozdíly mezi stroji jsou v automatizaci provozu, rychlosti a ukládání nařezaných plátků. Při výběru je vždy nutné správně odhadnout vytíženost provozu a podle toho vybrat optimální nářezový stroj.
Manuální (ruční) nářezové stroje se hodí spíš do menších provozů, kde materiálu není tolik a nařezané plátky si ihned odnese zákazník. Své místo si najdou i v domácnosti.
Poloautomatické a automatické nářezové stroje s možností ukládání plátků se hodí do vytíženějších provozů, kde jsou vyšší požadavky na jejich množství i ukládání.
Pokud se o nářezový stroj budete dobře starat, vydrží vám léta, během nichž nakrájí doslova miliony plátků. V čem spočívá jeho údržba? Po každém dni provozu byste měli stroj umýt. V případě, že jeden krájecí stroj používáte zároveň na řezání masa a také ke krájení sýrů, je nutné ho otírat průběžně. Pravidelně také bruste nože. Každý stroj má svůj brusný aparát a jakákoli manipulace s ním je snadná a intuitivní.
V naší nabídce najdete výrobky značky Graef. Německá rodinná firma vyrábí manuální i automatické kráječe už více než 50 let. Dodává profesionální stroje, speciálně vyrobené pro řeznictví a gastronomické provozy, i prvotřídní kráječe pro domácnosti.