Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Připravte si doma vynikající šťávu z čerstvého ovoce nebo zeleniny, která bude doslova nabitá vitamíny. Sami si vyberete poměr surovin a do hotové šťávy můžete přidat například voňavé bylinky. Na trhu najdete hned několik typů odšťavňovačů, které se liší technologií zpracování surovin.
Odšťavňovače se pohybují v různých cenových kategoriích, na výběr máte od základních modelů, které stojí kolem 1 500 Kč, až po profesionální přístroje. Pokud pořizujete odšťavňovač do rodiny, postačí vám model s menším objemem nádoby. Ruční odšťavňovač je vhodný pouze na občasné použití v malé domácnosti, automatické přístroje jsou rychlejší a práce s nimi je snazší.
Šťáva z odšťavňovače vydrží v lednici asi 24 hodin. Pokud ji necháte v pokojové teplotě, během několika málo hodin se zkazí. Zbytky z odšťavněné zeleniny nemusíte vyhazovat. Stačí rozehřát v hrnci olej, přidat zeleninovou drť, podlít ji vodou, přidat špetku soli, pepře a 30 minut vařit. Výsledkem bude zeleninový bujón, který můžete použít jako základ do polévky nebo omáčky.