Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Párek v rohlíku je jedním z nejoblíbenějších jídel na světě. Do českých zemí se toto jídlo údajně dostalo v 70. letech 20. století a jeho konzumace se rychle rozšířila. A není divu. Párek v rohlíku je ohřátý během chvilky, dobře se drží v ruce a zasytí. Pokud chcete párek v rohlíku podávat svým zákazníkům, bez výkonného hotdogovače se neobejdete. Své místo si najde ve stánku s rychlým občerstvením i na benzínových pumpách a koneckonců i v domácnostech.
V našem sortimentu si vyberete z hotdogovačů různých velikostí. Ty menší mají 2 nahřívací trny z hliníku, které zmáčknou střídku v rohlíku a ohřejí ho. Větší profi hotdogovače mají 4 nahřívací trny na rohlíky a k tomu skleněnou nádobu s nerezovým košíkem na ohřev párků. Profi hotdogovač udrží párky teplé i několik hodin. Na termostatu si jednoduše nastavíte ohřev v teplotním rozmezí 30–95 °C. Horká pára je šetrná. Párky si udrží svůj tvar a nedojde k jejich popraskání.
Vybírejte z nabídky termické techniky nejen do stánků s rychlým občerstvením.