První rýžovar byl uveden na trh v Japonsku v roce 1955. Tento průlomový vynález přinesl revoluci ve způsobu, jakým se připravuje rýže, a stal se nepostradatelným pomocníkem v japonských domácnostech i restauracích. V dnešní době se bez něj v profesionální kuchyni prakticky neobejdete. Ušetří vám čas, který byste jinak trávili rutinní prací. Vaření rýže v klasickém hrnci vyžaduje pozornost a snadno může dojít k jejímu rozvaření. S rýžovarem už nic z toho kuchaři řešit nemusejí a mohou se soustředit na jiné činnosti. 

Jaké jsou výhody růžovaru?

  • Přesná doba přípravy: Rýžovary jsou navrženy tak, aby se v nich rýže uvařila vždy přesně, jak má, a to bez ohledu na to, jaký druh rýže připravujete.
  • Víceúčelové zařízení: Ani zdaleka se nemusíte omezovat pouze na přípravu rýže. Rýžovar je skvělý pro přípravu celé řady dalších potravin, jako jsou luštěniny, mořské plody nebo zelenina.
  • Jednoduchá obsluha: Rýžovar pouze zapnete do polohy vaření a zařízení se po určité době samo přepne do režimu ohřívání. Jídlo zůstane teplé a připravené k servírování.

Podívejte se i na další nabídku produktů termické techniky.

Zjistit stav objednávky