Nativní (přírodní) bramborový škrob bez E čísla. Jemný, bílý prášek, specifické, čisté vůně a chuti. Používá se do všech masných výrobků při kutrování pro zpevnění konzistence, zvýšení vaznosti vody a emulgaci tuků. Zabraňuje svrašťování hotového výrobku po tepelném opracování, výrazně zvyšuje tuhost výrobku a snižuje ztráty tepelným opracováním a chladnutím.
Nativní (přírodní) bramborový škrob bez E čísla. Jemný, bílý prášek, specifické, čisté vůně a chuti. Používá se do všech masných výrobků při kutrování pro zpevnění konzistence, zvýšení vaznosti vody a emulgaci tuků.
Zabraňuje svrašťování hotového výrobku po tepelném opracování, výrazně zvyšuje tuhost výrobku a snižuje ztráty tepelným opracováním a chladnutím. Vhodný pro základ do polévek, omáček, knedlíků, pekařských směsí a masných výrobků.