Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy.
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás a jitrnic. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy i jitrnice. Příprava před plněním je…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích jitrnic a jelit. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na jitrnice, ale i na jelita. Příprava před…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích uzenin. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na jitrnice, jelita a špekáčky. Příprava před plněním je…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párečků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, ale i na vinné klobásy.
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, trampské cigáro, ale i na vinné…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, trampské cigáro, ale i na vinné…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, trampské cigáro, ale i na vinné…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, trampské cigáro, ale i na vinné…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, ale i na vinné klobásy. Příprava…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, ale i na vinné klobásy. Příprava…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párečků nebo vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky nebo na vinné klobásy.…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, ale i na vinné klobásy. Příprava…
Hovězí deník je vhodný přírodní obal pro výrobu tlačenky a zauzených salámů. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na výrobu špekáčků. Příprava před plněním je velice…
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků. S hovězími nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na výrobu špekáčků. Příprava před plněním je velice…
Špejle jsou neodmyslitelnou součástí každé zabijačky a masné výroby. Využití najdou především při výrobě Jaternic a Jelit.
Samozřejmě nesmí chybět ani v žádné kuchyni. Využijete je na špízy,…
Špejle jsou neodmyslitelnou součástí každé zabijačky a masné výroby. Využití najdou především při výrobě Jaternic a Jelit.
Samozřejmě nesmí chybět ani v žádné kuchyni. Využijete je na špízy,…
Špejle jsou neodmyslitelnou součástí každé zabijačky a masné výroby. Využití najdou především při výrobě Jaternic a Jelit.
Samozřejmě nesmí chybět ani v žádné kuchyni. Využijete je na špízy,…
Kulatá párátka vyrobená z jemného lipového dřeva jsou ideální volbou pro profesionální gastroprovozy, bary, restaurace, ale i běžné domácí použití. Díky špičkám na obou stranách jsou vhodná nejen pro…