Zásoby masa z domácí porážky a od lokálních chovatelů, lahodné domácí paštiky i kompotované ovoce lze uskladnit v plechovce na horší časy. Zavařovací plechovku, doplněnou o víčko z našeho sortimentu,…
Zásoby masa z domácí porážky, lahodné domácí paštiky i kompotované ovoce lze uskladnit v plechovce na horší časy. Zavařovací plechovky, které lze koupit samostatně, uzavřete pomocí těchto víček a…
Vhodné pro tuky,oleje, ovoce, zeleninu, med, marmelády, jogurty, houby, maso a masné výrobky. Barva: červená Označení: R47 - použití pro pasteraci do 100°C po dobu 1 hodiny. RTS - vrchní okraj víčka…
Vhodné pro tuky,oleje, ovoce, zeleninu, med, marmelády, jogurty, houby, maso a masné výrobky. Barva: červená Označení: R47 - použití pro pasteraci do 100°C po dobu 1 hodiny. RTS - vrchní okraj víčka…
Vhodné pro tuky,oleje, ovoce, zeleninu, med, marmelády, jogurty, houby, maso a masné výrobky. Barva: bílá Označení: R47 - použití pro pasteraci do 125°C po dobu 1 hodiny. RTS - vrchní okraj víčka je…
Vhodné pro tuky,oleje, ovoce, zeleninu, med, marmelády, jogurty, houby, maso a masné výrobky. Barva: bílá Označení: R47 - použití pro pasteraci do 100°C po dobu 1 hodiny. RTS - vrchní okraj víčka je…
Vhodné pro tuky,oleje, ovoce, zeleninu, med, marmelády, jogurty, houby, maso a masné výrobky. Barva: černá. Označení: R47 - použití pro pasteraci do 100°C po dobu 1 hodiny. RTS - vrchní okraj víčka…
Pokud si doma vytáčíte svůj vlastní med nebo jste si oblíbili domácí pampeliškový či bezinkový med, budou se vám hodit víčka s tematickým potiskem.
Systém klik, použití pro pasteraci do 100 °C po dobu 1 hodiny.
Použití pro sterilizaci do 125°C po dobu 1 hodiny (rozdíl mezi vnitřním a vnějším tlakem menší než 0,7 bar).
Použití pro sterilizaci do 125°C po dobu 1 hodiny (rozdíl mezi vnitřním a vnějším tlakem menší než 0,7 bar).
Použití pro sterilizaci do 125°C po dobu 1 hodiny (rozdíl mezi vnitřním a vnějším tlakem menší než 0,7 bar).
Tento univerzální šroubovací otvírák na víčka je vychytávka, která vám pomůže s jedním z nejnáročnějších úkolů v kuchyni – otevíráním sklenic.
Zavařování je oblíbenou i nutnou činností, jak zpracovat vaši úrodu ze zahrádky nebo ovoce a zeleninu od farmářů a místních pěstitelů. A protože jsou sklenice zavařovány při teplotě až 100 °C,…
Díky zavírači plechovek si můžete připravit maso ve vlastní šťávě na horší časy. Mnozí si vzpomenou na klasické masovky, které byly plné kvalitního domácího masa a sosu. Ocení jej nejen ti, kteří se…
Délka ostří: 20 cm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR…
Délka ostří: 15 cm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ TVAR…