Oválný nerezový tác s vyvýšeným okrajem. Dodáváno v 5-ti velikostech.
Materiál: nerez
Průměr: 16,5; 19,5; 22; 25,5; 30,5 cm
Oválný nerezový tác s vyvýšeným okrajem. Dodáváno v 5-ti velikostech.
Materiál: nerez
Průměr: 16,5; 19,5; 22; 25,5; 30,5 cm
Oválný nerezový tác s vyvýšeným okrajem. Dodáváno v 5-ti velikostech.
Materiál: nerez
Průměr: 16,5; 19,5; 22; 25,5; 30,5 cm
Oválný nerezový tác s vyvýšeným okrajem. Dodáváno v 5-ti velikostech.
Materiál: nerez
Průměr: 16,5; 19,5; 22; 25,5; 30,5 cm
Oválný nerezový tác s vyvýšeným okrajem. Dodáváno v 5-ti velikostech.
Materiál: nerez
Průměr: 16,5; 19,5; 22; 25,5; 30,5 cm
Síla materiálu 0,8 mm.
Materiál: nerez
Rozměry: 5 variant!
Síla materiálu 0,8 mm.
Materiál: nerez
Rozměry: 5 variant!
Síla materiálu 0,8 mm.
Materiál: nerez
Rozměry: 5 variant!
Síla materiálu 0,8 mm.
Materiál: nerez
Rozměry: 5 variant!
Síla materiálu 0,8 mm.
Materiál: nerez
Rozměry: 5 variant!
Lisovaný nerezový tác o síle materiálu 1 mm s oblými rohy.
Materiál: nerez
Rozměry: 3 varianty!
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez rukojeti: 31cm jemné provedení Materiál: kov / plast Délka: 31…
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez rukojeti: 31cm jemné provedení Materiál: kov / plast Délka: 31…
Ocílka je nástroj, kterým se oživuje a uhlazuje ostří nože. Přidržte nůž v úhlu 20 stupňů k ocílce a stáhněte po celé délce. Délka bez rukojeti: 31cm jemné provedení Materiál: kov / plast Délka: 31…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému…
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí…
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí…