Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Zpracujeme a implementujeme HACCP plán vašeho provozu. Dále u vás provedeme audit a zavedeme správnou výrobní a hygienickou praxi.
Vypracujeme také sanitační řád a zavedeme odpovídající prostředky podle typu provozu.
Nabízíme i školení hygienického minima a poradenství, podporu a servis v oblasti hygieny potravin.
Plán systému analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (HACCP) je druh certifikace pro kontrolu a řízení kvality a nezávadnosti potravin při výrobě v potravinářských provozech.
Konkrétně jde o předurčení konkrétních kritických míst a situací v procesu výroby. Váš HACCP plán vytvoříme a spolehlivě implementujeme.
Profesionálně zhodnotíme funkčnost systému kritických bodů ve vašem provozu a navrhneme jeho optimalizaci.
Díky pohledu zvenčí dokážeme efektivně rozpoznat nedostatky a navrhnout jejich řešení.
Zavedeme u vás odpovídající hygienickou praxi a prostředky dle typu provozovny.
Zpracujeme pro vás dokumenty, které popisují procesy sanitace.
Sanitační řád a dílčí plány připravujeme na klíč. Zaškolíme pracovníky.
Součástí procesu je případný validační test. Pomáháme s kontrolou a efektivním řízením procesu.
Poskytneme vám poradenství vycházející z našich dlouholetých zkušeností v oblasti hygieny potravin, a pomůžeme vám tak dosáhnout vysoké úrovně ochrany lidského zdraví při výrobě potravinářských produktů.
Pomůžeme vám také s dokumentací a výběrem vhodných dezinfekčních a čisticích přípravků.
Zaměřujeme se i na problematiku biofilmu a pomáháme s jeho odstraněním a nastavením prevence.
Řešíme také problematiku případných nevyhovujících mikrobiologických výsledků.
V aktuálním čísle časopisu ŘEZ naleznete zajímavé články a rozhovory z potravinářství.