1991. Založení společnosti - Böllér Kft. zahájila činnost v oblasti zpracování přírodních střev jak v masném průmyslu, tak v maloobchodní oblasti Pápán, okres Veszprém.
1993. Založení nového, moderního závodu na zpracování střev v Pápu, zahájení distribuce umělých střev.
1995. Zahájení distribuce koření pro masný průmysl.
1997. Získání licence k zasílání střev na trhy EU.
2000. Rodina domácích směsí koření, ocenění za novinku na výstavě FOODAPEST, ocenění značky Excellent Hungarian food pro produktovou rodinu.
2001. Böllér Kft. je 3. nejvýznamnější společností poskytující služby v masném průmyslu v Maďarsku.
2003. Předání nové pobočky na výrobu koření a administrativní budovy, zahájení podnikání v gastronomickém koření, značkové koření Böllér, samovýroba směsí koření na maso.
2005. Tekuté kořenící směsi Várázpác.
2006. Böllér Kft. č. 2 v maďarském dodavateli gastronomického koření, uvedení produktové řady koření Bácsi Laci, uvedení cukrářské řady Bácsi Laci značky Czuki.
2009. Úspěšné bylo i období do roku 2008, a to jak z hlediska prodeje jelit, tak koření, přesto došlo k 1. lednu 2009 k významné změně v životě společnosti. Odštěpením a právním nástupnictvím vznikly vedle přežití Böllér Kft.
Tento výrobek není obyčejná směs koření, ale během hodiny můžeme připravit chutnou domácí huspeninu. Kdy nemusíte používat vepřové na maso s kůží a kousky kůže, ale můžete využít drůbeží nebo směs…
Vhodné především na nakládání vepřové nebo krůtí kýty a následné uzení. Doporučujeme udit studeným kouřem.