Gothaj s chutí tradice
S naším technologem při výrobě Gothajského salámu.
Zkuste Gothajský salám s tradiční chutí našeho koření z řady Classic line. Naše kořenicí směsi zajistí vyváženou chuť i snadnou přípravu uzenin. A nepůjde jen o Gothaj.
Inspirace ze světa zpracování masa a potravinářského průmyslu. Zjistíte co je v MASO-PROFITu nového, najdete zde příběhy zákazníků a novinky od našich dodavatelů ;-)
S naším technologem při výrobě Gothajského salámu.
Zkuste Gothajský salám s tradiční chutí našeho koření z řady Classic line. Naše kořenicí směsi zajistí vyváženou chuť i snadnou přípravu uzenin. A nepůjde jen o Gothaj.
V areálu MASO-PROFIT v pražských Hrdlořezích jsme dokončili rekonstrukci a dostavbu nového servisního střediska. Nové, větší a moderněji vybavené prostory nám umožní přesunutí části servisu z Průmyslové ulice v Praze 9 do Hrdlořezské a vybudování jednoho centrálního servisního střediska včetně centrálního skladu náhradních dílů.
V lednu proběhlo na farmě v Choťovicích výroční setkání, kterým firma oslavila 28. výročí svého založení. Program byl bohatý a o zábavu tak nebyla nouze. Vedení společnosti odprezentovalo výsledky za loňský rok, zhodnotilo současný stav a nastínilo své vize do budoucnosti. Tradičně se také rozdávaly ceny.
Jakub Pross svého cíle vést ostravskou větev MASO-PROFITu dosáhl v roce 2017. A jak vypadala cesta? Příliš klikatá nebyla, Jakub totiž vyniká svou cílevědomostí a hlavně tvrdou pracovní morálkou. I díky jeho schopnostem je "Masáč" firmou, která je úspěšná nejen v Praze, ale doslova po celé České republice. Ostrava je jedním ze tří měst, ve kterých je kamenná prodejna a odkud projektoví manažeři vyjíždějí za zákazníky ze všech koutů země.
Jak by se Vám líbil pěkný nástěnný kalendář s řeznickou tématikou? V MASO-PROFITu jsme si jeden takový nafotili. Cílem projektu bylo především ukázat řeznické a uzenářské řemeslo v jiném světle.
Prosklený hotel v pražském Karlíně byl dříve známý jako Atrium. Svůj název dostal po otevření v roce 1989 díky svému specifickému interiéru. Po miliardové rekonstrukci v roce 2004 se Hilton stal jedním z nejluxusnějších hotelů v zemi. A jak je na tom s kuchyní?
Představujeme vám komorové vakuové balící stroje od špičkového nizozemského výrobce.
S Pavlem Tomandlem o projektech firmy Maso-Profit i posouvání vlastních hranic.
Kromě preciznosti musí umět skloubit i protichůdné požadavky. Jak se s tím vyrovnává náš projektový manažer Pavel Tomandl? Zeptali jsme se přímo jeho.
Představte si, že vcházíte do starobyle vyhlížejícího statku, který evokuje spíše poklidný způsob života na českém venkově než hektickou Prahu. Uvnitř ale uvidíte v akci tu nejmodernější logistickou technologii. Zakladač typu MINILOAD od firmy Jungheinrich je teprve čtvrtý svého druhu na světě a v Česku je úplně první. Jak vypadala jeho cesta do skladu MASO-PROFITu v Hrdlořezech?