Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Filetovací nůž poznáte velmi jednoduše. Charakterizuje ho štíhlá a pružná čepel, která do křehkého rybího masa zajede s co nejmenším odporem. Díky tomu bez větší námahy oddělíte maso od kůže. Při filetování ryby jednou rukou zlehka přidržte filet a tlakem veďte nůž těsně pod kůží. Se speciálním nožem vám to půjde pěkně od ruky. V naší nabídce najdete kvalitní nože značek F. Dick, Giesser a OEM.
Filetovací nůž zdaleka nemusí sloužit jenom ke zpracování ryb. S tímto nožem zvládnete jemné řezy i na jiném mase. Například krájení šunky na tenké plátky nebo zakrojení křehké pečínky budou s tímto nožem hračka. Svůj účel najde i při přípravě různých studených mís s ozdobně vyřezanou zeleninou nebo ovocem.
Na výrobu filetovacích nožů se používají kvalitní materiály. Nůž přichází do styku s vodou a vlhkostí, takže musí něco vydržet. Rukojeť nepohlcuje nepříjemný pach rybiny a je naprosto nezávadná. Nože se vyrábějí v různých délkách – vybírejte podle toho, jak velkou rybu se chystáte filetovat. Tady platí jednoduché pravidlo: délka nože by měla být vždy větší než šířka ryby.
Rybu jednoduše zařízněte za hlavou a řez veďte podél celé páteře až k ocasu. Filet očistěte, zbavte ploutví i břišních kostí. Pokud má ryba opravdu malé kůstky, odstraňte je pinzetou. Aby se vám filety při pečení nezkroutily, na několika místech je nařízněte.