
Kuchařský nůž s délkou ostří 20 cm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 200 mm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá
Kuchařský nůž s délkou ostří 20 cm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 20 cm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá
Kuchařský nůž s délkou ostří 20 cm a výborným poměrem cena/výkon od Giesser. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 200 mm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá
Kuchařský nůž o délce ostří 26cm s výborným poměrem cena/výkon s pěti různými barvami rukojetí. Materiál: nerez / plast Délka čepele: 260 mm Červená, modrá, zelená, žlutá, černá
Prémiový nůž s dřevěnou rukojetí Thuja a čepelí 30 cm na maso, ryby i zeleninu.
Elegantní nůž na větší kusy masa s 30cm čepelí a rukojetí v designu Red Diamond.
Výrazný kuchařský nůž Giesser na maso a zeleninu s 30cm čepelí a rukojetí Spicy Orange.
Čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, vakuově kalená na tvrdost 56 - 57 Rockwell. Vysoce leštěný povrch pro nejvyšší možnou odolnost proti korozi a zachování hran. Ruční spoušť pro…
Porcovací kuchyňský nůž. Čepel délky 20 cm / délka celkem 31 cm. Kvalitní nerezová čepel a plastová hygienicky nezávadná černá rukojeť se závěsným okem. Vhodný do myčky nádobí.
Vášeň a nadšení do vaření. To je základní, ze kterého vychází série Red Spirit. Jedná se o asijský (japonský) typ nožů, které jsou hlavní inspirací pro tuto sérii. Extrémně ostrá čepel, tence…
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily…
Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb. Zaoblený tvar čepele…
Velký kolébkový nůž se dvěma noži o délce ostří 30 cm. Nerezové nože a plastová rukojeť pro snadnou údržbu a dlouhou životnost. Materiál: nerez/plast Délka ostří: 30 cm Počet nožů: 2/3
Kráječ/nůž kuchyňský se dvěma břity ve tvaru kolébky není jen řeznická pomůcka, ale najde uplatnění i při běžném vaření. Umožňuje jiný způsob krájení než klasickým nožem.
Pila na kosti má 15 cm dlouhou a leštěnou čepel. Čepel z vysoce legované nerezové oceli je opatřena zuby trojúhelníkového profilu. Toto speciální ozubení a stabilní konstrukce dělají z lovecké pily…








