Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Guláš je oblíbeným jídlem hlavně v zemích střední Evropy, jako je Maďarsko, Česko, Rakousko nebo Slovensko. Jeho historie sahá až do středověku – původně se jednalo o jednoduchou směs masa, cibule a koření, která se vařila v kotlíku nad otevřeným ohněm. Každá země má svou vlastní variaci guláše, ale vždy se jedná o teplé a syté jídlo, na kterém si pochutnáte za každých okolností.
Výběr koření na guláš hraje při jeho přípravě klíčovou roli. Je to právě kořenicí směs, která guláši dodává typickou chuť.
Nejčastěji se guláš připravuje z hovězího nebo vepřového masa. V českých podmínkách ale není výjimkou ani dobrý zvěřinový guláš. Jak byste měli upravit kořenicí směs například na srnčí guláš? Použijte jemnější koření, které srnčí maso chuťově nepřebije. Použijte méně papriky, více bobkového listu a koření doplňte například o tymián nebo rozmarýn.