Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
V dřívějších dobách byl výběr ryb ovlivněn dostupností surovin nebo regionálními tradicemi. Běžně se u nás konzumovaly pouze sladkovodní ryby (pstruzi, štiky, candáti nebo okouni), které se připravovaly jednoduše vařením, smažením nebo grilováním. Ryby se také konzervovaly, například solením nebo uzením, aby bylo možné skladovat je delší dobu. Dnes už na českých talířích najdeme i mořské ryby, jako jsou lososi, tuňáci, makrely, halibuti nebo mořští vlci.
Rybí maso je velmi křehké a vyznačuje se jemnou chutía specifickou vůní. Z toho důvodu je důležité vybrat vhodné koření, které ho zvýrazní a vylepší.
V naší nabídce najdete širokou škálu jednodruhových koření, kterými podtrhnete a doladíte chuť rybího masa. Drcené koření přidejte nejlépe během vaření, protože jeho chuť se uvolňuje postupně. Po mletém koření sáhněte, pokud budete ryby péct. Mleté koření totiž rovnoměrněji rozprostřete a zároveň má okamžitý efekt.