Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
K chladnějším měsícům v roce a vánočním trhům neodmyslitelně patří svařák, protože svou nezaměnitelnou vůní dokáže navodit tu správnou atmosféru a navíc zahřeje. Historie svařáku sahá až do starověkého Říma, kde se víno kořenilo a následně ohřívalo. Tradičně se svařák pije v zemích střední Evropy, jako je Česká republika, Polsko nebo Maďarsko. Oblíbené je ale i v Rakousku nebo Německu. Mimo Evropu si svařák dopřávají na Novém Zélandu nebo v Kanadě.
Toto koření zkombinujte s ovocem, jako je hruška, jablko nebo pomeranč. Víno při přípravě svařáku neprochází varem, pouze se zahřívá na teplotu kolem 70 °C, předem se svaří zmiňované koření s cukrem. Samozřejmostí je použití kvalitního vína, které udržíte v teple po dlouhou dobu díky termonádobám.