Umělá a kolagenní střeva

Umělá a kolagenní střeva se používají především k výrobě různých typů masných výrobků, jako jsou například uzeniny. Proč zvolit právě umělá a kolagenní střeva? Skvěle přilnou k masu a vytvoří tak pevný a zároveň pružný obal, který udrží chuť i vůni masného výrobku. Tyto obaly splňují ty nejpřísnější normy. Vyberte si z různých kalibrů i barev. Umělá a kolagenní střeva jsou u nás k dostání za velmi dobré ceny. 

Umělá střeva nejen na výrobu klobás

Umělá střeva jsou po opracování dobře loupatelná, v některých případech se dají konzumovat. Masný produkt díky nim drží tvar během procesu sušení i vyzrávání, což je naprosto klíčové pro dosažení správné konzistence masného výrobku i požadované chuti. Střeva jsou výborně propustná pro kouř i vodní páru a bezproblémově se zpracovávají na všech typech narážeček

Při uzení sýrů nebo masných výrobků skvěle poslouží kolagenní střeva

Kolagenní střeva jsou obaly z kolagenních vláken, které se používají při výrobě uzenin. Pro výrobu kolagenního střeva se extrahuje kolagen z kůže nebo šlach zvířat a poté se zpracovává do tenkých vláken, ze kterých se následně vytvoří střevo k plnění. Kolagenní střívko je pružné, dobře přilne k masu a pro lidský organismus je naprosto bezpečné. Střevo je vynikajícím pomocníkem k uzení sýrů.

Hledáte i další potřeby pro uzení? Máme toho mnohem víc. Prohlédněte si například kategorii síťky na maso, řásněné obaly nebo praktické uzenářské provázky.

Zjistit stav objednávky