Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser Primeline slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 15 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Ergonomická rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje pohodlný úchop a chrání ruku před otlačením. Ochranný kryt snižuje riziko sklouznutí ruky k čepeli při práci.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.