Pokud jste někdy chtěli proniknout do světa gurmánské kuchyně, japonské nože jsou skvělou volbou. Tyto vysoce ceněné nástroje jsou známé svou úžasnou ostrostí, odolností a nadčasovým designem. Kvalitní japonské kuchyňské nože mohou výrazně zlepšit vaše kuchařské dovednosti. Přečtěte si, jak si vybrat ten správný japonský nůž, a najděte ten, který splní vaše specifické potřeby. Profesionální japonské nože, jako jsou například nože typu Santoku, představují mistrovské spojení umělecké dovednosti a praktického využití.
Pořízením japonského nože nejen zlepšíte své kuchařské dovednosti, ale také získáte krásný a funkční nástroj, který bude ozdobou vaší kuchyně.
SUPER GOU 161 KONATA nůž s extra širokou čepelí, která umožňuje snadné nabírání nakrájených potravin. Univerzální nůž určený pro krájení většího masa bez kostí a velké zeleniny.
GOU je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “skvostný”.
Kuchařský nůž SUPER GOU Nakiri je primárně určený pro krájení ovoce a zeleniny. S Nakiri nožem velmi snadno docílíte velmi přesné tvary ať již potřebujete krájet na malé či velké kostky nebo naopak…
GOU Nakiri nůž je určený ke krájení ovoce a zeleniny. Dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary se snadno krájí díky obdélníkovému tvaru, který je přizpůsobený především pro krájení směrem nahoru a…
YAXELL RAN PLUS nůž čínského šéfkuchaře je vhodný pro krájení větších kusů potravin na velmi tenké plátky a nudličky.
Yaxell KETU je noblesa s grácií a špetkou vášně. Dávkování přesně tak akorát pro smělý řezný výkon a mimořádně dlouhou životnost ostří.
RAN PLUS XL dranžírovací neboli kuchařský nůž je určen na zpracování větších kusů surovin v rámci Mise-en-place.
RAN PLUS je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “excelentní”.
RAN PLUS Kiritsuke nůž s dlouhou čepelí a ostrou špičkou, stejně dobře slouží při přípravě zeleniny, tak při krájení plátků masa a ryb.
RAN kuchařský nůž je určen pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny a veškerých dalších potravin.
Tento nůž je asijská klasika a nejdůležitější nůž v asijské kuchyni. Santoku znamená „nůž tří ctností“ – termín, který lze připsat všestrannosti nože při krájení masa, ryb a zeleniny. Špičatý konec…
RAN Santoku nůž je určen nejen pro milovníky asijské kuchyně.
RAN filetovací nůž je schopen vytvořit jídlu delikátní vzhled tím, že dokáže krájet mimořádně tenké plátky.
Dranžírovací nůž Yaxell Tsuchimon 200 mm je navržen pro maximálně přesné krájení masa, ryb a pečených pokrmů. Dlouhá štíhlá čepel umožňuje vést plynulý tah, díky kterému dosáhnete dokonale…
Asijský nůž Kiritsuke z řady Yaxell Tsuchimon představuje spojení tradiční japonské estetiky, výjimečné ostrosti a dlouhé životnosti. Model 36734 s délkou čepele 200 mm je navržen jako univerzální…
Asijský nůž Nakiri 180 mm z řady Yaxell Tsuchimon je specializovaný nástroj určený pro rychlé, přesné a efektivní krájení zeleniny. Díky široké a dokonale rovné čepeli umožňuje čisté řezy bez lámání…
Santoku Yaxell Ran 165 mm je špičkový univerzální japonský nůž navržený pro rychlé, přesné a komfortní krájení všech běžných surovin – zeleniny, masa, ryb i bylinek. Díky typickému širokému tvaru…
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily…
Nůž santoku je vhodný na krájení a sekání jakékoliv zeleniny a ovoce. Díky speciálnímu tvaru lze nakrájenou zeleninu přímo nabrat na nůž a vložit do pánve, hrnce atd. Bez problémů umí také krájet …





