Pokud jste někdy chtěli proniknout do světa gurmánské kuchyně, japonské nože jsou skvělou volbou. Tyto vysoce ceněné nástroje jsou známé svou úžasnou ostrostí, odolností a nadčasovým designem. Kvalitní japonské kuchyňské nože mohou výrazně zlepšit vaše kuchařské dovednosti. Přečtěte si, jak si vybrat ten správný japonský nůž, a najděte ten, který splní vaše specifické potřeby. Profesionální japonské nože, jako jsou například nože typu Santoku, představují mistrovské spojení umělecké dovednosti a praktického využití.
Pořízením japonského nože nejen zlepšíte své kuchařské dovednosti, ale také získáte krásný a funkční nástroj, který bude ozdobou vaší kuchyně.
GOU je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “skvostný”.
Kuchařský nůž SUPER GOU Nakiri je primárně určený pro krájení ovoce a zeleniny. S Nakiri nožem velmi snadno docílíte velmi přesné tvary ať již potřebujete krájet na malé či velké kostky nebo naopak…
YAXELL RAN PLUS nůž čínského šéfkuchaře je vhodný pro krájení větších kusů potravin na velmi tenké plátky a nudličky.
Yaxell KETU je noblesa s grácií a špetkou vášně. Dávkování přesně tak akorát pro smělý řezný výkon a mimořádně dlouhou životnost ostří.
RAN PLUS XL dranžírovací neboli kuchařský nůž je určen na zpracování větších kusů surovin v rámci Mise-en-place.
RAN PLUS je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “excelentní”.
RAN PLUS Kiritsuke nůž s dlouhou čepelí a ostrou špičkou, stejně dobře slouží při přípravě zeleniny, tak při krájení plátků masa a ryb.
RAN kuchařský nůž je určen pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny a veškerých dalších potravin.
Tento nůž je asijská klasika a nejdůležitější nůž v asijské kuchyni. Santoku znamená „nůž tří ctností“ – termín, který lze připsat všestrannosti nože při krájení masa, ryb a zeleniny. Špičatý konec…
RAN Santoku nůž je určen nejen pro milovníky asijské kuchyně.
RAN PLUS je ochranná známka společnosti Yaxell Corporation a v japonštině toto slovo znamená “excelentní”.
RAN filetovací nůž je schopen vytvořit jídlu delikátní vzhled tím, že dokáže krájet mimořádně tenké plátky.
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily…
Nůž santoku je vhodný na krájení a sekání jakékoliv zeleniny a ovoce. Díky speciálnímu tvaru lze nakrájenou zeleninu přímo nabrat na nůž a vložit do pánve, hrnce atd. Bez problémů umí také krájet …
Profesionální japonský nůž TAKO značky Paderno s délkou čepele 33 cm je navržen speciálně pro precizní porcování ryb, mořských plodů a jemného masa, především v rámci japonské a asijské kuchyně.…
Tradiční japonský Deba nůž Paderno 18280-10 je perfektní volbou pro filetování ryb, porcování drůbeže a přípravu masa. Díky své robustní a jednostranně broušené čepeli poskytuje maximální kontrolu a…
Profesionální Santoku nůž Giesser 218269 WWL z řady Prime Line je navržen pro dokonalé krájení masa, zeleniny a ryb. Díky široké čepeli a speciálním výbrusům umožňuje přesné a rychlé řezání bez…