Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Sacharóza je název pro běžný stolní cukr, který je složen z glukózy a fruktózy. Jedná se o standardní sladidlo, které koupíte například ve formě kostek cukru nebo jako cukr moučku. Je základním měřítkem sladkosti a obsahuje asi 4 kalorie na gram. Ve vodě se rychle rozpouští a je stabilní při běžných teplotách vaření i pečení. Má střední glykemický index, takže po konzumaci zvyšuje hladinu cukru v krvi středně rychle. V potravinářském průmyslu se přidává do všech možných druhů potravin a nápojů. A své uplatnění najde i jako sladidlo v domácnostech. Hojně se využívá při výrobě konzervovaných potravin, protože je pomáhá uchovat.
Řepný cukr se získává z cukrové řepy, hlavního zdroje sacharózy v mnoha zemích. Tato sacharóza je identická s cukrem z cukrové třtiny, někdy ale může mít odlišnou barvu v závislosti na procesu rafinace. Při výrobě potravin a nápojů bývá tento cukr preferován, protože je ve srovnání se třtinovým cukrem levnější. Cukrová řepa totiž roste v mírných klimatických podmínkách, kdežto cukrová třtina potřebuje pro svůj růst subtropické klimatické pásmo.
V naší nabídce naleznete také dextrózy a fruktózy, které doplní váš výběr o kvalitní přísady.