Umělá a kolagenní střeva se používají především k výrobě různých typů masných výrobků, jako jsou například uzeniny. Proč zvolit právě umělá a kolagenní střeva? Skvěle přilnou k masu a vytvoří tak pevný a zároveň pružný obal, který udrží chuť i vůni masného výrobku. Tyto obaly splňují ty nejpřísnější normy. Vyberte si z různých kalibrů i barev. Umělá a kolagenní střeva jsou u nás k dostání za velmi dobré ceny.
Umělá střeva jsou po opracování dobře loupatelná, v některých případech se dají konzumovat. Masný produkt díky nim drží tvar během procesu sušení i vyzrávání, což je naprosto klíčové pro dosažení správné konzistence masného výrobku i požadované chuti. Střeva jsou výborně propustná pro kouř i vodní páru a bezproblémově se zpracovávají na všech typech narážeček.
Kolagenní střeva jsou obaly z kolagenních vláken, které se používají při výrobě uzenin. Pro výrobu kolagenního střeva se extrahuje kolagen z kůže nebo šlach zvířat a poté se zpracovává do tenkých vláken, ze kterých se následně vytvoří střevo k plnění. Kolagenní střívko je pružné, dobře přilne k masu a pro lidský organismus je naprosto bezpečné. Střevo je vynikajícím pomocníkem k uzení sýrů.
Hledáte i další potřeby pro uzení? Máme toho mnohem víc. Prohlédněte si například kategorii síťky na maso, řásněné obaly nebo praktické uzenářské provázky.
Obal umožňuje přenos kouře a je vhodný pro výrobu masných výrobků tepelně opracovaných uzením, popřípadě uzením a vařením. Obal je také vhodný pro výrobu masných výrobků trvanlivých fermentovaných…
Obal umožňuje přenos kouře a je vhodný pro výrobu masných výrobků tepelně opracovaných uzením, popřípadě uzením a vařením. Obal je také vhodný pro výrobu masných výrobků trvanlivých fermentovaných…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů.
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů.
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů.
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Obal pro vařené výrobky s prodlouženou trvanlivostí.
Textilní obaly Betex jsou opatřeny výraznými potisky nebo zabarvením tkaniny, takže poskytují výrobkům nezaměnitelný vzhled a věrně imitují zabarvení přírodních střev
Polyamidový smršťovatelný obal na gothajský salám. 5 vrstvé polyamidové obaly Multibar svými vlastnostmi splňují téměř všechny požadavky výrobců masného průmyslu. Charakteristické vlastnosti obalu…
Umělé střívka Nalo Net je perfektní střívka pro uzenou syrovou klobásu a vařenou klobásu a je vhodná také pro šunkové výrobky nebo tavený sýr. Díky dobré přilnavosti k masu po celou dobu zrání a…
Umělé střívka Nalo Net je perfektní střívka pro uzenou syrovou klobásu a vařenou klobásu a je vhodná také pro šunkové výrobky nebo tavený sýr. Díky dobré přilnavosti k masu po celou dobu zrání a…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů. Jeho provedení umožňuje tepelné opracování uzením i vařením do 80°C Před použitím je třeba obal…








