Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti z neklouzavého…
Nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a je odolná proti korozi. Ergonomická rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje snadnou…
Nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a je odolná proti korozi. Ergonomická rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje snadnou…
Nůž na sýry GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomická rukojeť z neklouzavého plastu umožňuje…
Nůž na sýry GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Kvalitní rukojeť umožňuje pohodlný úchop. Nástroj je…
Vykosťovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nůž je ideální na vykošťování a porcování masa, odřezávání šlach a tučného masa. Materiál: nerez, plast
Vykosťovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nůž je ideální na vykošťování a porcování masa, odřezávání šlach a tučného masa. Materiál: nerez, plast
Vykosťovací nůž z kvalitní nerezové oceli a odolné plastové střenky. Nůž je ideální na vykošťování a porcování masa, odřezávání šlach a tučného masa. Materiál: nerez, plast
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému…
Nůž GIESSER s čepelí z nerezové oceli a masivní plastovou rukojeťí pro porcování i těch nejvyzrálejších parmazánů. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a…
Filetovací nůž se škrabkou GIESSER z kvalitního materiálu pro efektivní opracování ryb. Ergonomický tvar rukojeti umožňuje pohodlný úchop a umožňuje snadnou a účinnou manipulaci. GIESSER je světový…
Uzenářský krájecí nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a je na konci zaoblená, což přispívá k bezpečnosti na pracovišti.…
Délka ostří: 200 mm Zubaté ostří. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti.…
Plátkovací nůž Giesser s šířkou ostří 8 cm. Plátkovací nůž GIESSER pro plátkování středně tvrdých a tvrdých sýrů. Nástroj s kvalitní plastovou rukojetí lze mýt v myčce. GIESSER je světový lídr ve…
Dvouruční nůž na sýr GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává. Kvalitní rukojeti umožňují s pohodlný úchop při…
Obouruční nůž na sýry GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Kvalitní rukojeti umožňují pohodlný úchop.…
Nůž na sýry GIESSER z zvysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel je vytvrzená na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje pohodlný úchop, chrání ruku…
Struna na sýry GIESSER vhodná pro krájení. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím…
Nože s širokými možnostmi využití od krájení pečiva a zeleniny po vykosťování ryb. Univerzální GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Hodí…
Filetovací nůž an ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti z neklouzavého…