Řeznický špalkový nůž. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické standardy. Ergonomická…
Pro zpracování zeleniny. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště vysoký obsah uhlíku 0,55-0,59 % pro zajištění výjimečně dlouhé životnosti ostří a mimořádné ostrosti. ERGONOMICKÝ…
Kuchařský nůž GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli. Jedná se o jeden z nejpoužívanějších profesionálních kuchyňských nožů na světě. Hodí se na krájení široké škály surovin. Ručně…
Kuchařský nůž GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli. Jedná se o jeden z nejpoužívanějších profesionálních kuchyňských nožů na světě. Hodí se na krájení široké škály surovin. Ručně…
Kuchařský nůž GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli. Jedná se o jeden z nejpoužívanějších profesionálních kuchyňských nožů na světě. Hodí se na krájení široké škály surovin. Ručně broušená…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Vlnitý kovaný nůž speciálně určený pro krájení pečiva. Délka čepele: 21 cm Celková délka: 34,10 cm Hmotnost: 0,17 kg Nože Dick nedoporučujeme mýt v myččce na nádobí. V ideálním případě byste měli nůž…
Kapesní zavírací nůž určený k řezání nebo krájení. Nástroj o celkové délce 20,2 cm s dřevěnou rukojetí je skladný a kompaktní. Výborně se hodí jako dárek. Friedr. Dick: značka profesionálů Tradiční…
Speciální lovecký nůž + pouzdro. Jednička mezi loveckými noži - noži na vnitřnosti. Nůž má zahnutou čepel, která usnadňuje práci. Na konci čepele je kulička - slouží k zamezení porušení vnitřních…
Nůž na vnitřnosti s částečně zubatým ostřím - určen na vnitřnosti. Kulička na špičce čepele nože zajišťuje bezpečné krájení, aniž by se vnitřnosti poškodily. Čepel má částečně zubaté ostří, které…
Skládací nůž na degustaci uzenin s vidličkou v elegantním provedení.
Nerezový nástroj na otevírání ústřic a škeblí. Vhodné pro všechny druhy. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti…
Otevírejte škeble a ústřice snadno a účinně. Nerezový nástroj se hodí na malé druhy škeblí. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty…
Pro snadné loupání citronů. Čepel z nerezové oceli Plastová rukojeť GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se…
Nepostradatelný pomocník v profesionálních i hobby kuchyních. Pro dekorativní vyřezávání pruhů a vzorů do ovoce a zeleniny, např. cukety nebo okurky.
Kolébkový nůž na sekání různých surovin. Čepel ze speciální kalené oceli Umělohmotná rukojeť GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty…
Kvalitní nástroj na roztírání. Polopružná čepel z chrom-molybdenové oceli Tvrdost 56 – 57 HRC Rukojeť z protiskluzového materiálu (TPE) Odolnost proti korozi Nože jsou vhodné do myčky nádobí. Pro…
Profesionální dekorační nůž Giesser G 9481 je ideální nástroj pro precizní úpravu a zdobení potravin. Díky speciálně tvarované čepeli umožňuje snadné vyřezávání detailních vzorů, tvarování ovoce,…
-10% 214 Kč
193 Kč
159 Kč bez DPH
Nůž na dekorování německé značky Giesser. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím…
Praktický kapesní zavírací nůž Giesser G 7984 C kombinuje funkčnost a odolnost v elegantním nerezovém provedení. Díky kompaktním rozměrům a skládací konstrukci je ideální volbou pro profesionální i…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Uzenářský nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella. Konečné…