Řeznický špalkový nůž s plastovou rukojetí pro profesionální použití. KDS Sedlčany je tradiční český výrobce s bohatou historií. Těžiště výroby firmy spočívá hlavně v sortimentu kuchyňských a…
Krájecí nůž z řady PROFI LINE s čepelí z nerezové oceli N6MoV. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Uzenářský nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella. Konečné…
Nože využívané při porážce jatečních zvířat. Vlastnosti čepele umožňují přesné a rychlé řezání žil a tepen. Uzenářský nůž z kvalitní chrom-molybdenové oceli. Čepel je vakuově vytvrzená na 56-57…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Krájecí nůž z kvalitní chrom-molybdenové oceli. Čepel je vakuově vytvrzená na 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwellova. Ručně ostřený…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž Giesser pro potřeby profesionálů i domácností má vylepšenou čepel z extrémně odolné chrom-molybdenové oceli. Materiál…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž Giesser pro potřeby profesionálů i domácností má vylepšenou čepel z extrémně odolné chrom-molybdenové oceli. Materiál…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění…
Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Řeznický nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella.…
Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zajišťují vyšší tvrdost čepele (min. 54…
Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v potravinářském průmyslu a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou…
Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v potravinářském průmyslu a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou…
Čepel 18 cm z vysoce kvalitní oceli, ideální pro porcování masa. Ochranný výstupek mezi čepelí a rukojetí nabízí zvýšenou bezpečnost úchopu a zabraňuje sklouznutí.
Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Porcovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici…
Kvalitní nože s ostrým hrotem pro snadné stahování kůže z jatečních zvířat nebo ryb. Stahovací nůž GIESSER s plastovou bezpečnostní rukojetí pro bezpečnější vedení řezu. GIESSER je světový lídr ve…
Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Nástroje vhodné pro krájení masa, ryb, ale i zeleniny nebo pečiva. Nůž GIESSER z vysoce kvalitního materiálu. Kvalitní provedení…
Nože určené na porcování masa hovězího, vepřového a dalších druhů mas. Dělicí nůž pro přípravu masa Giesser Primeline s čepelí z vysoce odolné chrom-molybdenové oceli. Vysoká prokalitelnost materiálu…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Se speciálním výbrusem proti přilnavosti. Vysoce kvalitní jateční nůž německé značky GIESSER. Čepel z chrom-molybdenové oceli a…
Nůž do jatečních provozů. Chrom-molybdenová čepel Tvrdost 56 - 57 HRC Odolnost proti korozi Ergonomická rukojeť GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a…
Jateční nůž s čepelí z nerezové oceli. Nástroj je navržený a testovaný pro profesionální použití v potravinářském průmyslu, uplatní se ale i v domácnosti. Nůž naplňuje přísné hygienické standardy.…
Nože určené pro porcování masa a odřezávání šlach i tučných částí. Jateční nůž z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky…