Vykosťovací nůž se silnou šestnácticentimetrovou leštěnou čepelí z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56 – 57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní rukojeť ze dřeva Kotibé umožňuje pevný a…
-15% 600 Kč
510 Kč
422 Kč bez DPH
Vykosťovací nůž se silnou leštěnou čepelí z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56 – 57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní rukojeť ze dřeva Kotibé umožňuje pevný a pohodlný úchop. GIESSER je…
-15% 547 Kč
465 Kč
384 Kč bez DPH
Vykosťovací nůž se zakřivenou čepelí a speciálním výbrusem proti přilnavosti. Čepel z chrom-molybdenové oceli je vytvrzenána 56 – 57 stupňů podle Rockwella. Díky kvalitnímu zaleštění nůž dobře…
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí, délka 18 cm. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí v délce 15 cm. Nůž určený k vykosťování, především k oddělení masa od kosti.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou. Neohebný. Rukojeť nože má…
Nůž určený k porcování ryb. Čepel je poloohebná. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
Nůž určený k vykosťování. Čepel má díky zahnutému tvaru delší řeznou plochu. Dlouhé řezy společně s pohodlnou rukojetí představují úlevu pro prací namáhané klouby rukou.
Vykosťovací nůž s úzkou čepelí o délce 21 cm k vykosťování, především k oddělení masa od kosti. S kvalitní ergonomickou rukojetí se pohodlně manipuluje.
vykosťovací nůž Mikov je synonymem dokonalého řezu. Zahnutý nůž 13cm ostřím je ideální volbou pro profesionální i domácí kuchaře. Získáte maximální přesnost a efektivitu ve vaší kuchyni!
Nůž se zahnutou čepelí k efektivnímu odstraňování masa a šlach od kosti.
Náš vykosťovací nůž od Giesser je synonymem dokonalého řezu. S 13cm ostřím je ideální volbou pro profesionální i domácí kuchaře. Získáte maximální přesnost a efektivitu ve vaší kuchyni!
Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli GIESSER slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký…
Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vakuově kalená čepel…
Nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Zahnuté ostří ulevuje zápěstí při…
Čepel z vysoce kvalitní chrommolybdenové oceli X50CrMo14, která je díky speciálnímu kalení ve vakuu velmi odolná proti korozi. Všechny čepele jsou několikrát broušeny a leštěny na speciálních…
Kovaný nůž určený k odstraňování kostí, tuku a šlach ze zpracovávaného masa. Kvalitní čepel a ergonomická rukojeť umožnují přesné a pohodlné vykosťování. Délka čepele: 13 cm Celková délka: 25,2 cm…
Nůž pro oddělování masa od kosti. Pružná čepel z kvalitní chrom-molybdenové oceli Ergonomická a protiskluzová plastová rukojeť Vakuově kalená čepel dosahuje tvrdosti 56 - 57 Rockwella.…
Profesionální vykosťovací nůž Giesser G 2505 je ideálním nástrojem pro precizní opracování masa, drůbeže a ryb. Díky ostré a odolné čepeli z kvalitní nerezové oceli umožňuje snadné oddělování masa od…
Kvalitní nůž k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.