Izolovaná sojová bílkovina vhodná pro použití do všech měkkých masných výrobků, paštik a konzerv. Má vysokou schopnost vázat vodu a emulgovat tuky. Přidává se na začátku míchání v suchém stavu jako náhrada za maso v poměru 1 díl izolátu + 4 díly vody. Možno použít na výrobu tukových emulzí v poměru 1 díl izolátu + 5 dílů tuku + 5 dílů vody. dávkování : 20 - 30 g / kg díla
Izolovaná sojová bílkovina vhodná pro použití do všech měkkých masných výrobků, paštik a konzerv. Má vysokou schopnost vázat vodu a emulgovat tuky. Přidává se na začátku míchání v suchém stavu jako náhrada za maso
v poměru 1 díl izolátu + 4 díly vody. Možno použít na výrobu tukových emulzí
v poměru 1 díl izolátu + 5 dílů tuku + 5 dílů vody.