Díky patentované technologii vaření s nasměrovaným ohřátým vzduchem shora a statickým základním prvkem pod dnem z žáruvzdorného kamene vám tyto pece na pizzu řady V připraví autentickou pizzu v…
Profesionální horkovzdušný gril CB GV-35/42 MAN je robustní zařízení určené pro intenzivní provoz v gastronomických provozech, jako jsou restaurace, jídelny, bistra či výrobny lahůdek. Díky kombinaci…
Použitý stroj. Elektrické statické pece v odolném celonerezovém provedení včetně komory v rozměru GN2/1 (530x650x295mm, objem 0,384m2) odolné výklopné dveře s izolovaným madlem pracovní teplota…
Jenokomorová pizza pec ENTRY MAX 4 (až 4 plechů pr.34cm). Modely Entry Max jsou nejprodávanější elektrické modely pizza pecí. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení…
ideální pro bary, kavárny a menší provozy. Topné spirály nahoře i dole s možností samostatného nastavení teploty (50–320 °C) zaručí perfektně propečenou pizzu. Žáruvzdorný kámen, nerezové provedení a…
Pec na pizzu PLUS XL 66 L/DIGI/TR od značky Prismafood je dvoukomorová elektrická pec s digitálním ovládáním, která je navržena pro pečení 6+6 pizz o průměru 35 cm. Její šířka je rozšířená a hloubka…
Profesionální parokonvekční trouba německého výrobce MKN z řady HansDampf. Nerezové provedení, prosklené dveře a elektronický ovládací panel s displejem umožňují pohodlnou a přesnou práci. V komoře…
TALSA MGRA 120 je profesionální plynový kotel s kapacitou 120 litrů, určený pro intenzivní provoz v potravinářském průmyslu, zejména v masné a gastro výrobě. Zařízení je vybaveno integrovaným…
Elektrický varný kotel Zanussi HPN/EI 805 je profesionální zařízení určené pro efektivní vaření, dušení a přípravu velkoobjemových pokrmů v gastro provozech. Díky nepřímému (plášťovému) ohřevu…
Robustní nerezový dvoudílný koš navržený pro použití v kotlích o objemu 200 litrů. Je vyroben z perforovaného plechu z potravinářské nerezové oceli, což umožňuje optimální cirkulaci tekutin při…








