Vykosťovací nože se používají k oddělení syrového masa od kosti, začišťování masa, rozřezávání kloubů i odstraňování šlach. Čím je čepel delší, tím plynulejší a delší řez provedete. V naší nabídce naleznete nože různých velikostí.
Vykosťovací nože mají lehce zahnutou čepel, která vám umožní snadnou manipulaci při opracovávání masa. Díky přesně vedenému řezu na kosti nezůstanou zbytky a surovinu zpracujete na maximum. Nože jsou k dostání v různých barevných provedeních, takže je v kuchyni snadno odlišíte. Kvalitní nerezové nože vám s lehkostí padnou do ruky a bez problémů vydrží srážku s kostí.
V naší nabídce naleznete nože od předních výrobců nožů, jako je F. Dick, KDS, Mikov nebo Giesser. Nože Giesser mají speciálně uzpůsobenou rukojeť s drážkami, takže i když budete mít mastné ruce, nebude vám nůž při práci klouzat. Jsou pevné a v ruce příjemně lehké. Pokud se o ně budete pravidelně starat a ostřit je například pomocí ocílky, vydrží vám léta v perfektním stavu.
Nerezovým nožům je třeba věnovat péči. Zvládnete to sami pomocí ocílky nebo brousku. Pokud ale dáváte přednost profesionálnímu ostření, pak nechte starost o vybroušenou čepel na nás, rádi se o vaše nože postaráme.
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily…
Vykosťovací nůž Giesser 3165 s délkou čepele 16 cm je profesionální nástroj navržený pro řezníky, kuchaře a všechny, kteří potřebují přesný a odolný nůž pro oddělování masa od kostí.