Výprodej
Tipy na dárky
Vostrá kampaň
Střeva, obaly, koření a uzení
Sůl, koření, marinády a ochucovadla
Technologické přísady a přípravky
Knihy pro řezníky, udiče a masotariány
Štěpky, piliny, brikety a uhlí
Obaly a obalový materiál
Umělá a kolagenní střeva
Vakuovací sáčky
Jednorázové nádobí
Provázky, motouzy a špejle
Přírodní střeva
Zrací sáčky
Zavařovací sklenice, víčka a plechovky
Pomůcky a vybavení
Nože, strouhání, sekání a řezání
Řeznické vály, prkénka a špalky
Příprava, kuchyňské pomůcky
Vaření, pečení a uzení
Gastronádoby, plechy a rošty
Servírování a stolování
Bufet, raut a jídelna
Vybavení baru, pultu, zápultí a prodejny
Uchování a transport
Domácí výroba
Jateční pomůcky
Měřicí zařízení a HACCP
Stroje a technologie
Mycí technika a chemie
Gastro myčky
Profesionální čisticí prostředky
Filtrace, úprava a změkčovače vody
Sanitační pomůcky Vikan
Zásobníky a dávkovače
Papírové ubrousky, utěrky, ručníky a toaletní papír
Mýdla, krémy a dezinfekce na ruce
Vysoušeče rukou
Koše na odpadky a konfiskát
Utěrky, hadry a houbičky
Dřezy, umyvadla a výlevky
Baterie, sprchy a ramena
Bubny, hadice a průtoková technika
Hygienické smyčky, myčky obuvi a zástěr
Leštičky, sterilizátory a lapače hmyzu
Vůně a sítka do pisoáru
Obuv a oděvy
Nerezový program
Náhradní díly
Příběh značky DRYAGER sahá až do roku 1982, kdy inženýr a vášnivý lovec Manfred Landig založil v jižním Německu malou rodinnou firmu zaměřenou na chlazení zvěřiny a vývoj technologií pro uchovávání masa. Od samého začátku kladl důraz na preciznost, kvalitu a praktické využití – a tyto hodnoty firmu provázejí dodnes.
Z malé lokální dílny se postupně vyvinul podnik, který si vydobyl pevné místo na evropském trhu. Do portfolia postupně přibyly další technologie pro zpracování masa, vakuování a sous-vide, a firma si zároveň udržela rodinný charakter i důraz na inovace.
V roce 2012 vstoupila do vedení druhá generace – Manfredovi synové Christian a Aaron. Ti přinesli nové technologické i designové myšlení a posunuli firmu k dalšímu milníku: vývoji vlastních zařízení pro suché zrání masa.
Rok 2013 znamenal zásadní zlom. První skříně DRYAGER se představily odborné veřejnosti a okamžitě vzbudily obrovský zájem. Kombinace německé technické přesnosti, moderního designu a opravdového porozumění procesu zrání masa se ukázala být jedinečná.
Od roku 2014 začala značka DRYAGER rychle růst a její zařízení se stala vyhledávanými po celém světě – v řeznických provozech, restauracích, hotelech i u domácích nadšenců.
Významným krokem byl rok 2020, kdy se DRYAGER vydal i na americký trh. Tím se otevřel prostor pro skutečně globální působení a značka se dostala do desítek dalších zemí.
Dnes, po více než 40 letech od svého vzniku, představuje DRYAGER spojení nejlepších německých technologií, zkušeností a rodinné tradice. Jejich zařízení určují standard v oboru suchého zrání masa a používají se ve více než 60 zemích světa.