Hledáte způsob, jak dosáhnout dokonale vyzrálého masa s ještě výraznější chutí a křehčí strukturou? Ve zrací skříni má maso pro zrání optimální podmínky. Dejte do ní hovězí, vepřové, jehněčí nebo třeba zvěřinu.
Zrací skříně zajišťují optimální podmínky pro zrání masa:
Profesionální zrací skříně jsou robustní a prostorné. Své uplatnění najdou v restauracích i v řeznictvích. Zrací skříň je vhodná ke zrání, sušení a skladování tepelně neopracovaných masných produktů, slaniny nebo šunky.
Skříň je určena pro prezentaci a suché zrání hovězího masa za účelem získání jedinečné, skutečné chuti steaků. Kompaktní zařízení v moderním, atraktivním designu vytváří optimální mikroklima pro…
Vytváříte již na nejmenším prostoru svoje umělé klima. Staňte se nezávislým na počasí a na roční době. Vyrábějte vždy ve stejné kvalitě a ušetříte 30 - 50 % výrobní doby. Klimatizační zrací komora…
Vytváříte již na nejmenším prostoru svoje umělé klima. Staňte se nezávislým na počasí a na roční době. Vyrábějte vždy ve stejné kvalitě a ušetříte 30 - 50 % výrobní doby. Klimatizační zrací komora…
Vytváříte již na nejmenším prostoru svoje umělé klima. Staňte se nezávislým na počasí a na roční době. Vyrábějte vždy ve stejné kvalitě a ušetříte 30 - 50 % výrobní doby. Klimatizační zrací komora…
Vytváříte již na nejmenším prostoru svoje umělé klima. Staňte se nezávislým na počasí a na roční době. Vyrábějte vždy ve stejné kvalitě a ušetříte 30 - 50 % výrobní doby. Klimatizační zrací komora…
Vytváříte již na nejmenším prostoru svoje umělé klima. Staňte se nezávislým na počasí a na roční době. Vyrábějte vždy ve stejné kvalitě a ušetříte 30 - 50 % výrobní doby. Klimatizační zrací komora…
Vytváříte již na nejmenším prostoru svoje umělé klima. Staňte se nezávislým na počasí a na roční době. Vyrábějte vždy ve stejné kvalitě a ušetříte 30 - 50 % výrobní doby. Klimatizační zrací komora…
DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití. DRY AGER® je ideální nejen pro restaurace, ale i řezníky a vůbec…