V naší nabídce je přes 14 tisíc položek, díky kterým dokážeme vyhovět všem vašim požadavkům a potřebám. Spolupracujeme s nejkvalitnějšími českými a zahraničními dodavateli.
Navrhneme vám uspořádání prostoru tak, abyste efektivně využili každé místo v profesionální kuchyni či jídelně. Nezáleží na tom, zda potřebujete vybavit kuchyni v restauraci, hotelu, ve škole, nebo třeba v nemocnici. Máme mnohaleté zkušenosti a dokážeme pro vás přichystat optimální řešení. Zároveň vám dodáme veškeré potřebné vybavení, například termické přístroje, praktické gastronádoby, chladicí a mrazicí techniku, nerezový nábytek, univerzální roboty, stroje na krájení a strouhání, pomůcky do kuchyně, chemii a sanitaci a mnoho dalšího.
Jenom návrhem a vybavením provozu kuchyně či jídelny to nekončí. Veškeré práce také sami zrealizujeme, poskytneme vám pravidelný servis zařízení, pořádáme odborné semináře a školení a také jsme schopni vám do provozu zavést správnou sanitární a hygienickou praxi.
Svým zákazníkům poskytujeme řadu služeb. Vyberte si tu pravou pro vás a pojďme společně zdokonalit vaše podnikání.
V průběhu 30 let naší existence jsme spolupracovali s více než 100 000 klienty.
Ovlivnil nás každý z nich. Ceníme si férového jednání, loajality a spolehlivosti. A přesně to se snažíme nabízet našim partnerům, kterým chceme svými službami dopomoct k ještě lepším výsledkům.
Prohlédněte si několik z nich. Doufáme, že se mezi nimi brzy objevíte i Vy.
Z ostravské pobočky jsme zajišťovali projektování i vybavování kvalitní restaurace s širokou nabídkou pokrmů a piva. Součástí provozu je zahrádka, bowlingové dráhy a biliard.
Bylo nám ctí podílet se na renovaci jídelny společnosti TTC v areálu Třebohostická na Praze 10. Náš servisní tým odinstaloval veškeré kuchyňské zařízení, aby mohlo dojít k výměně podlah a dalším úpravám realizovaným jiným dodavatelem. Po skončení zhruba měsíčních prací jsme pak zařízení opět nainstalovali a uvedli do provozu.
V rámci naší dlouhodobé spolupráce s řetězcem Globus jsme se podíleli na realizaci samoobslužné restaurace v pražském Europarku koncipované pro až 380 strávníků.
Na dodávce technologie i projekčních pracích jsme se s majitelem vegetariánského fasftoodu domluvili na základě předchozí úspěšné spolupráce. Začali jsme návrhem designu, který prošel schválením, na což jsme navázali návrhem vhodných zařízení.
Jsme rádi, že jsme se mohli podílet na konečné podobě tohoto provozu dodáním malého konvektomatu Rational XS, myčky na nádobí a několika dalších drobností.
„Kantýna na Hadovce je po rekonstrukci velmi příjemná. Jídlo je čerstvé a moderní design s žlutými pulty vytváří příjemné prostředí. Rád sem přijdu znovu na oběd.“
Firma Masoprofit navrhovala a vybavovala hlavní kuchyň v České televizi na Kavčích horách.
Pro Hotel Hilton jsme v MASO-PROFIT vybavovali zázemí jejich kuchyně, aby zůstal zachován perfekcionismus jejich způsobu přípravy a servírování pokrmů.
„Jsme s MASO-PROFITem stoprocentně spokojení. Vedoucí ostravské pobočky Jakub Pross je výborný partner pro spolupráci, zavolat mu můžu kdykoliv a vím, že bude vždy ochotný vyřešit jakýkoliv problém,“
V rámci rekonstrukce restaurace hypermarketu GLOBUS v Praze, Zličíně došlo k propojení úseků otevřené kuchyně restaurace s prodejní plochou hypermarketu.
Filipova Huť je bezpochyby jedním z nejkrásnějších obydlených míst v malebné šumavské přírodě. Právě tam se nachází Atelier Filipova Huť, kde se každý návštěvník na vlastní kůži přesvědčí o působení genia loci.
V pražských Jinonicích roste v rámci developerského projektu Waltrovka nová mateřská školka a my…
Píše se rok 1997 a v Praze vzniká rodinná italská restaurace Trattoria Cicala. Tato restaurace je situována přímo v centru Prahy, nedaleko Václavského náměstí a Národního muzea. Svým zákazníkům se snaží poskytnout oázu klidu a relaxace nejen nad dobrým jídlem, ale i u sklenky výběrového vína či pravého italského espressa.
Buffet je na Jiráskově náměstí v centru Ostravy, v blízkosti kanceláří a firem, proto jsou hlavním sortimentem teplá jídla.
Podnik ve Vyšším Brodě zabývající se prodejem kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin si od nás nechal vybavit kuchyň své restaurace VIETTIEN. Na samotnou realizaci vybavování došlo v květnu roku 2018 a otevření restaurace proběhlo v létě 2018.
Tradiční mexická restaurace Las Adelitas se čtyřmi pobočkami v Praze byla otevřena v roce 2009. Je v rukou skutečných Mexičanů, kteří pro ni žijí.
Celá budova je určena k pořádání konferencí a eventů a má vskutku luxusní prostory, které jsou uzpůsobeny tak, aby se hosté cítili komfortně. S tím souvisí i kuchyně, která podává jen ty nejlepší pokrmy moderní gastronomie.
Tato restaurace Znojemského městského pivovaru je mezi zákazníky vyhlášená svoji tradiční českou kuchyní, která chutná jako od maminky, a samozřejmě pivem.
SOŠ a SOU v Čakovicích zřízené přímo hlavním městem Prahou se řadí mezi přední gastronomické školy v Praze.
Restaurace je mezi zákazníky vyhlášena pro své čerstvé suroviny, chutné kombinace ingrediencí v salátech, polévkách, wrapech, grilovaných menu, dezertech a fresh juicech či smoothie.
V Ostravě - Porubě na Hlavní třídě se v únoru 2019 otevřel designový a gastro zážitkový prostor Sbeerka, který spadá pod společnost 3E PROJEKT a. s.
Projekt kuchyně v Pizzerii Amfora u metra Invalidovna.