Projektování potravinářských provozů

Návrh a vybavení výrobních prostor technologií není jen prostý prodej zařízení a instalace.

Je to komplexní služba, ke které je potřeba mnoho znalostí napříč různými obory. Obsloužíme váš projekt od první myšlenky až po realizaci. Naším cílem je šetření vašich nákladů a zvýšení zisků.

Jak pracujeme?

První kontakt

Nejprve si společně definujeme prvotní představu o vašem provozu.

Zaměříme prostor a následně vypracujeme technologickou studii nebo studii objektu.

Konzultace studie

Dále si ujasníme rozsah projektu a zpracujeme podrobnější rozkreslení vašeho provozu.

Bereme přitom ohled na vaše specifická přání a potřeby. Součástí našich služeb je i hmotová 3D vizualizace.

Pracujeme se softwary AutoCAD a AutoDesk Revit. Renderujeme v programech KrayLumion

Finalizace studie

Na vaše přání dále studii upravíme do finální podoby tak, aby mohla sloužit pro další části procesu.

U menších projektů je to samotná výstavba, u těch větších slouží jako podklad pro stavební projekt

Studii průběžně konzultujeme s hygienou, popřípadě veterinou. Dále slouží jako podklad pro konkrétní cenovou nabídku. 

Podklady pro stavbu

V dalším kroku vypracujeme podklady pro stavbu. 

Je to buď projekt pro povolení stavby nebo konkrétní dokumentace včetně inženýringu.

To zahrnuje jednotlivé položky: architektonicko-stavební řešení, stavebně konstrukční řešení, požárně bezpečnostní řešení, silnoproudá elektroinstalace, zdravotně technická instalace, vzduchotechnika a chlazení, průkaz energetické náročnosti budovy a technologie. 

Výstavba

Dohlédneme na celý proces výstavby.

Zkoordinujeme jednotlivé zhotovitele a v rámci kontrolních dní prověříme dodržování plánů, projektů, spotřebu materiálu a další náležitosti. 

Realizace

Ve finálním kroku dodáme technologii a provedeme její montáž a instalaci.

Dokážeme se také postarat o interiér provozu, typicky se jedná o světla a další interiérové prvky.

Dodanou technologii můžeme v průběhu provozu servisovat i udržovat v rámci preventivních prohlídek.

Reference z oblasti potravinářských provozů

V průběhu 30 let naší existence jsme spolupracovali s více než 100 000 klienty.

Ovlivnil nás každý z nich. Ceníme si férového jednání, loajality a spolehlivosti. A přesně to se snažíme nabízet našim partnerům, kterým chceme svými službami dopomoct k ještě lepším výsledkům.

Bourárna Jakub Kubín

„Řešili jsme trasování zadráhování. To znamená kudy bude maso jezdit, jak se bude pohybovat po závodě a jak se budou vracet kluzné háky tak, aby celý provoz fungoval jako uzavřený cyklus. Jedna linka je pro 6 a druhá pro 12 lidí, kteří se věnují pouze dělení masa na svalové části."

Ing. Michal Nečas
manažer projekčního oddělení MASO-PROFITU

PRŠUTÉRIE® Chovaneček

Faktická práce na prodejně tak zabrala celkem čtyři týdny a dopadla úspěšně. „S realizací jsme velmi spokojeni. Všechny drobné problémy se podařilo včas a k naší spokojenosti vyřešit.“ 

Vlastimil Chovaneček
majitel obchodu

Vegemama

Na dodávce technologie i projekčních pracích jsme se s majitelem vegetariánského fasftoodu domluvili na základě předchozí úspěšné spolupráce. Začali jsme návrhem designu, který prošel schválením, na což jsme navázali návrhem vhodných zařízení. 

Meat Vandals Bistro

Bistro Meat Vandals v Myslíkové ulici je vlastně pokračováním činnosti party masných nadšenců.

Bageterie Boulevard

Již několik let spolupracujeme se známým českým řetězcem bageterií Boulevard. Staráme se o servis zařízení na všech pobočkách.

Madeta

„Jako hrdá česká firma rádi spolupracujeme s dalšími tuzemskými společnostmi. Při spolupráci je pro nás důležitá flexibilita a rychlá operativnost. V obojím MASO-PROFIT obstál. Doporučujeme,“

Marta Faktorová
tisková mluvčí

Řeznictví U Dolejších

„Naši spolupráci budujeme na skvělých osobních vztazích a také bezproblémovém a přímém jednání. Firma MASO-PROFIT se chová férově a její služby jsou vysoce kvalitní,“

Ing. Petr Křešňák
technický ředitel

Řeznictví a uzenářství Přibyl

„Náš vztah je za roky vzájemné spolupráce už vyloženě přátelský, neztrácí ale na profesionalitě. Co se týče řeznictví i gastra, každému MASO-PROFIT doporučujeme. Vše vždy probíhá nanejvýš férově,“

Jan Přibyl
majitel

Česká televize

Firma Masoprofit navrhovala a vybavovala hlavní kuchyň v České televizi na Kavčích horách.

Gymnázium Porg

„Jsme s MASO-PROFITem stoprocentně spokojení. Vedoucí ostravské pobočky Jakub Pross je výborný partner pro spolupráci, zavolat mu můžu kdykoliv a vím, že bude vždy ochotný vyřešit jakýkoliv problém,“

Tomáš Neuvirt
vedoucí jídelny

Bidfood

Projekt montáže manipulačních drah ve firmě Bidvest v Kralupech nad Vltavou.

Bourárna a výrobna řeznictví U Dolejších

Vznik Řeznictví a uzenářství U Dolejších datujeme k roku 1901 v Davli. Od té doby jsou jejich výrobky a produkty mezi zákazníky velmi žádané zejména pro svoji kvalitu.

Dvůr Seletice

Dvůr seletice je rodinný podnik zaměřený především na kvalitní farmářské produkty.

Jíídelna

CHOVSERVIS – Toro Hlavečník

Společnost CHOVSERVIS se zabývá se poskytováním komplexních služeb chovatelům hospodářských zvířat, jateční činností, výrobou masných specialit, nabídkou chovatelských potřeb a maloobchodním prodejem.

Řeznictví - Jatky Vlašim

Řeznictví Jatky Vlašim se nachází u nákupní zóny v objektu po celkové rekonstrukci.

Řeznictví - Karel Frank

Řeznictví je v nových prostorech u nákupní zóny v Jindřichově Hradci.

Řeznictví a uzeniny - Sedlák

Díky vlastní výrobě najdou zákazníci v prodejně široký sortiment kvalitních masných výrobků.

Řeznictví - Stejskal

Projekt spojeného obchodu řeznictví Stejskal a pekařství Vilém vznikl v novém objektu nákupní zóny v Havlíčkově Brodě. 

Řeznictví - RS maso

Prodejna RS maso v Kralupech nad Vltavou.

Masna Kozí

Podnik se specializuje na bohatou, výživnou a pestrou českou kuchyni. Inspirací pro jeho založení byly tradiční české masny.

Rancherské speciality z Jestřebic

„Spolupráce s MASO-PROFITem je výborná. Oceňujeme hlavně kamarádský přístup a kvalitní komunikaci. Jsme rádi, že můžeme přijet a na věci si sami sáhnout. Dostáváme zkrátka servis od A do Z,“

Josef Houžvička
majitel

Cicala Trattoria

Píše se rok 1997 a v Praze vzniká rodinná italská restaurace Trattoria Cicala. Tato restaurace je situována přímo v centru Prahy, nedaleko Václavského náměstí a Národního muzea. Svým zákazníkům se snaží poskytnout oázu klidu a relaxace nejen nad dobrým jídlem, ale i u sklenky výběrového vína či pravého italského espressa.

Zelenka

Rodinná firma Krůta Zelenka s. r. o. v Židlochovicích, se specializuje na chov a zpracování krůt, prodej krůt a krůťat, nabídku vakuově balených krůt, mražených či chlazených krůt a specialit.

Penzion Atelier

Filipova Huť je bezpochyby jedním z nejkrásnějších obydlených míst v malebné šumavské přírodě. Právě tam se nachází Atelier Filipova Huť, kde se každý návštěvník na vlastní kůži přesvědčí o působení genia loci.

Farma Čečkovice

Výrobna produktů živočišné výroby AB-BOR se nachází v Čečkovicích. Realizace vybavení se zahájila roku 2017 a v roce 2018 jsme ještě řešili dovybavování. V současné době se jedná o vybavování výrobny dalšími stroji, než jsou ty níže uvedené.

Viettien

Podnik ve Vyšším Brodě zabývající se prodejem kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin si od nás nechal vybavit kuchyň své restaurace VIETTIEN. Na samotnou realizaci vybavování došlo v květnu roku 2018 a otevření restaurace proběhlo v létě 2018.

Cubex

Celá budova je určena k pořádání konferencí a eventů a má vskutku luxusní prostory, které jsou uzpůsobeny tak, aby se hosté cítili komfortně. S tím souvisí i kuchyně, která podává jen ty nejlepší pokrmy moderní gastronomie.

Řeznictví U Motyčků

Celá provozovna prošla rekonstrukcí a byla námi vybavena dle veterinárních požadavků v listopadu roku 2018. Realizace se uskutečnila ve velice krátkém čase, během pouhých 10 dní.

HoZpoda

Tato restaurace Znojemského městského pivovaru je mezi zákazníky vyhlášená svoji tradiční českou kuchyní, která chutná jako od maminky, a samozřejmě pivem.

G&G jídelna a penzion

G & G fast food restaurace a penzion v Ostravě v Orlové ve Slezské ulici je vzhledem ke svému umístění ideálním místem pro ty, kteří jsou na cestách, touží se na chvíli zastavit a odpočinout si.

Salad Box

Restaurace je mezi zákazníky vyhlášena pro své čerstvé suroviny, chutné kombinace ingrediencí v salátech, polévkách, wrapech, grilovaných menu, dezertech a fresh juicech či smoothie.

Těšínské jatky

Vlastní jatky a masná výroba odlišují firmu od konkurence čerstvostí a především kvalitou nabízeného sortimentu masa a masných výrobků.

Podblanické Maso-Uzeniny Vlašim

V malé prodejně ve Vlašimi došlo k výměně stávajícího zařízení za nové.

Podblanické Maso-Uzeniny Votice

V malé prodejně ve Voticích došlo k výměně stávajícího zařízení za nové.

Řeznictví Stříbrný

Rodinné řeznictví pana Stříbrného prošlo kompletní rekonstrukcí. 

Řeznická bašta

Krásná restaurace Řeznická Bašta s bufetovou linií.

Řeznictví Baxant

Tým MASO-PROFITu se podílel také na vizuální stránce prodejny. „Měl jsem svoji představu, kterou jsem dopředu nastínil, a kterou jsme společně konzultovali. Na to navazoval projekt a realizace. Spolupráce byla velmi korektní a profesionální.“

Jan Baxant
majitel řeznictví

O´papa

Jedinečný koncept zdravého a rychlého stravování O´papa. Podnik se nachází v Praze, v Revoluční ulici.

Novotný řeznictví & uzenářství

Koncept prodejny je stylizovaný do farmářského stylu s teplými barvami a dřevem v interiéru.

Farmářské uzeniny

Koncept prodejny je stylizovaný do farmářského stylu s teplými barvami a dřevem v interiéru.

Zjistit stav objednávky